Padel - Aanbod

Maak kennis met padel, de snelstgroeiende sport in Europa. Fun gegarandeerd!

Voor leden van TPV De Dassenburcht is het gebruik van de padelbanen en -rackets van de vereniging gratis. Maar ook niet-leden zijn van harte welkom om kennis te komen maken met deze nieuwe sport. Zij betalen aan de vereniging per sessie € 5,00 voor baanhuur en € 2,50 voor rackethuur, plus de eventuele kosten van de trainer in geval van een padelclinic of -training. Voor elke keer dat niet-leden als introducé meespelen dient aan de bar een formulier te worden ingevuld. De padelrackets van de vereniging zijn verkrijgbaar aan de bar.

Padelclinics (voor beginners en gevorderden)

Er staan momenteel geen padelclinics gepland bij TPV de Dassenburcht. Wil je met een groep van minimaal 4 personen een padelclinic aanvragen, dan kun je een aanvraag doen bij onze padeltrainer Bjorn Boumans: [email protected].

Padel-lessen

Bjorn Boumans (Event Serve) biedt een volledig programma padel-lessen aan voor volwassenen bij TPV de Dassenburcht, op elk niveau en zowel overdag als 's avonds.
In de lessen (60 minuten per les) komen allerlei padeltechnieken, tactieken en spelsituaties aan bod om doelgericht en stapsgewijs beter te worden. Uitgangspunt voor de padel-lessen is een groepje van 4 tot 6 personen, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden. Het is mogelijk om je per groep of team op te geven.

Leden hebben de keuze uit drie lespakketten:

  • Try & Fun, serie van 5 lessen: € 60,00
  • Play & Fun, serie van 10 lessen: € 110,00
  • Train & Fun, serie van 15 lessen: € 165,00

Alle pakketten dienen vooraf betaald te worden. Voor het lespakket Train & Fun is het ook mogelijk om per maand te betalen via automatische incasso (€ 27,50 per maand).

De lespakketten voor dit zomerseizoen zullen gegeven worden gedurende de periode van 1 april 2019 t/m 29 september 2019. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen. Alle lespakketten starten in principe in de week van 1 april 2019.

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privé- of duotraining iets voor jou/jullie! Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op met Bjorn Boumans via [email protected]. Voor overige vragen over padel-lessen kun je uiteraard ook terecht bij Bjorn Boumans.

Whatsapp-groep

Er is een Whatsapp-groep opgezet speciaal voor de padelspelers van onze vereniging, zodat leden eenvoudiger met elkaar kunnen afspreken om te gaan padellen. Wil je aan die Whatsapp-groep worden toegevoegd, stuur dan even een mailtje of Whatsappje met je naam en mobiele nummer naar Alexander Wensink (zie hieronder).

Meer informatie?

Wil je meer informatie over padel en de mogelijkheden bij TPV De Dassenburcht, neem dan contact op met een van de onderstaande contactpersonen.

Alexander Wensink (padelcommissie)
Mobiel 06-57 99 32 50
E-mail: [email protected]

Bjorn Boumans (padeltrainer)
Mobiel: 06-53 78 36 84
E-mail: [email protected]

Lidmaatschap

Niet-leden krijgen korting op de contributie als ze regulier lid worden van de vereniging. Dan kunnen ze het hele jaar door gebruik maken van de padelbanen en hoeven ze geen huur meer te betalen voor de padel- en tennisbanen en padelrackets van de vereniging. Leden met een regulier lidmaatschap krijgen een KNLTB-ledenpas waarmee ze toegang krijgen tot het afhangbord met lichtvoorziening voor de banen plus de kleedkamers/douches/toiletten wanneer de kantine gesloten is. Bovendien kunnen ze indien gewenst deelnemen aan de KNLTB-padelcompetitie (dit moeten ze dan wel nog even aangeven bij de ledenadministratie, zodat er een padelspeelsterkte kan worden toegekend door de bond).

NIEUW: winterlidmaatschap padel (01 november - 30 maart)

Voor personen die geen regulier lidmaatschap bij TPV De Dassenburcht hebben, bestaat de mogelijkheid om een winterlidmaatschap padel af te sluiten. Dit is een beperkt lidmaatschap: het geldt alleen voor de periode van 1 november tot en met 30 maart en je krijgt geen KNLTB-ledenpas. Dat betekent dat je er geen padelcompetitie mee kunt spelen en dat je geen toegang krijgt tot het afhangbord met lichtvoorziening voor de banen plus de kleedkamers/douches/toiletten wanneer de kantine gesloten is. Je zult dus altijd met een of meer leden van TPV De Dassenburcht moeten afspreken als je wil gaan spelen.

Meer weten? Stuur een mail naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 405 1867

Tennis- en PadelVereniging (TPV) De Dassenburcht

BEZOEKADRES: SPORTPARKLAAN 2B, 6336 AB HULSBERG
POSTADRES: J.F. KENNEDYLAAN 147, 6419 XZ HEERLEN