Maak Kennis met Tennis

Ben je benieuwd of tennis een leuke sport is? Of heb je al eens een keertje getennist, maar wil je nu een paar echte tennislessen onder begeleiding van een ervaren, gelicentieerde tennistrainer?

Schrijf je dan in voor Maak Kennis met Tennis (MKmT) en profiteer van een aantrekkelijk aanbod! Voor slechts € 25 kun je 5 lessen afnemen bij een van onze trainers. Meer informatie en de MkmT-flyer kun je opvragen bij trainer Arnold Santegoeds: [email protected].

 

Je hoeft tijdens MKmT geen lid te zijn van onze vereniging. Als je na die vijf kennismakingslessen de smaak te pakken hebt gekregen en wilt doorgaan met tennis, ben je wel verplicht om je aan te melden als lid. De lidmaatschapskosten zijn dan als volgt:

  • Junioren t/m 12 jaar: € 30,00 (i.p.v. € 40,00)
  • Junioren 13 t/m 17 jaar en senioren vanaf 18 jaar: het toepasselijke contributiebedrag zoals vermeld op https://tpvdedassenburcht.nl/contributie onder "Contributieregeling nieuwe leden"

Voordelen van een volwaardig regulier lidmaatschap zijn:

  • Je kunt vervolglessen nemen
  • Je kunt buiten de lessen om ‘vrij’ spelen met anderen
  • Je kunt tijdens de openingstijden van het park gebruik maken van de faciliteiten
  • Je kunt deelnemen aan de recreatieve activiteiten van de vereniging
  • Je wordt lid van de KNLTB en kunt daardoor competitie en toernooien gaan spelen

Heb je deelgenomen aan MKmT en wil je lid worden (of wil je je kind aanmelden als lid), neem dan a.u.b. contact op met [email protected].nl. Onze ledenadministrateur helpt je graag verder!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 405 1867

Tennis- en PadelVereniging (TPV) De Dassenburcht

BEZOEKADRES: SPORTPARKLAAN 2B, 6336 AB HULSBERG
POSTADRES: J.F. KENNEDYLAAN 147, 6419 XZ HEERLEN