Lidmaatschappen

TPV De Dassenburcht kent momenteel vijf verschillende lidmaatschapsvormen:

A) Regulier lidmaatschap.

B) Competitielidmaatschap.

C) Steunend lidmaatschap.

D) Erelidmaatschap.

E) Winterlidmaatschap padel (01 november - 30 maart).

De hoogte van de contributie behorend bij elke lidmaatschapsvorm vind je op de pagina Contributie. Bij vragen over het lidmaatschap kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie.

 

Ad. A – Regulier lidmaatschap.

Dit is het normale lidmaatschap van de vereniging, dat van 01 januari tot en met 31 december loopt. Met dit lidmaatschap kan een lid het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten (d.w.z. de padelbanen het hele jaar en de tennisbanen van 01 april tot en met 15 november). Dit is een doorlopend lidmaatschap.

 

Ad. B – Competitielidmaatschap.

Het competitielidmaatschap is in het leven geroepen om niet-voltallige competitieteams bestaande uit leden van TPV De Dassenburcht te kunnen aanvullen met spelers van andere verenigingen, zodat deze teams toch kunnen deelnemen aan de competitie. Voor het competitielidmaatschap geldt een aantal voorwaarden (zie de pagina Contributie). Dit is een doorlopend lidmaatschap.

 

Ad. C – Steunend lidmaatschap.

Leden die wegens blessures, ziekte of andere reden geen spelend lid meer zijn, maar de vereniging wel nog willen blijven steunen met een kleine jaarlijkse bijdrage, kunnen ervoor kiezen om hun reguliere lidmaatschap te laten omzetten in een steunend lidmaatschap. Dit is een doorlopend lidmaatschap.

 

Ad. D – Erelidmaatschap.

Erelid wordt men uitsluitend wegens bijzondere verdiensten na een daartoe strekkend besluit van de algemene ledenvergadering. Ereleden zijn vrijgesteld van contributiebetaling. Dit is een doorlopend lidmaatschap.

 

Ad. E – Winterlidmaatschap padel (01 november - 30 maart).

Dit lidmaatschap is bedoeld voor personen die geen regulier lidmaatschap bij TPV De Dassenburcht hebben, maar wel in de winter willen komen padellen op ons park. Dit is geen doorlopend lidmaatschap.

 

Bondslidmaatschap, clublidmaatschap of beide?

Voor het reguliere lidmaatschap en het competitielidmaatschap betaalt het lid zowel clubcontributie als bondscontributie. De vereniging draagt voor ieder bondslid een bedrag af aan de KNLTB. Voor het steunend lidmaatschap, erelidmaatschap en winterlidmaatschap padel betaalt het lid alleen clubcontributie.

 

Studentenlidmaatschap

TPV De Dassenburcht heeft geen studentenlidmaatschap.

 

Gezinslidmaatschap

TPV De Dassenburcht heeft geen gezinslidmaatschap.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 405 1867

Tennis- en PadelVereniging (TPV) De Dassenburcht

Bezoekadres: Sportparklaan 2B, 6336 AB HULSBERG
POSTADRES: POSTBUS 92, 6336 ZH HULSBERG