Lid worden

Personal information

1/3 Algemeen
2/3 Ervaring
3/3 Soort lidmaatschap
Via dit formulier vraag je het lidmaatschap bij onze vereniging aan.  Vervolgens zal de ledenadministrateur via e-mail contact met je opnemen om je aanmelding compleet te maken.

Minderjarige personen die zich via dit formulier aanmelden, worden verondersteld hiervoor toestemming te hebben verkregen van hun ouder(s), verzorger(s) of voogd.

Dit aanmeldformulier vormt de lidmaatschapsovereenkomst tussen jou en de vereniging. De lidmaatschapsovereenkomst loopt voor onbepaalde tijd door, tot wederopzegging door het lid. Lees goed de bepalingen die gelden ten aanzien van het beëindigen van het lidmaatschap (onder ‘Leden’ - ‘Lidmaatschap opzeggen’). Op grond van deze lidmaatschapsovereenkomst worden je persoonsgegevens door ons verwerkt. Op deze verwerking is ons privacybeleid van toepassing. Meer daarover lees je onder ‘Leden’ - ‘Gegevensbescherming en privacy’.

Leden worden geacht kennis te nemen van de statuten, het huishoudelijk reglement en het park- en baanreglement van de vereniging en deze na te leven. Deze documenten vind je onder het kopje ‘Vereniging’.

Vragen over dit formulier? Neem dan contact op via: [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 405 1867

Tennis- en PadelVereniging (TPV) De Dassenburcht

BEZOEKADRES: SPORTPARKLAAN 2B, 6336 AB HULSBERG
POSTADRES: J.F. KENNEDYLAAN 147, 6419 XZ HEERLEN