Afhangbord

Met ingang van 1 april 2019 worden leden geacht om het digitale baanreserveringssysteem te gebruiken voor het reserveren oftewel ‘afhangen’ van een baan.

Het KNLTB Afhangbord is een beeldscherm met intuïtieve aanraakbediening. Het hangt aan de muur in de gang van de kleedruimtes, douches en toiletten naar het terras bij tennisbaan 1 en 2.

Wanneer de kantine is geopend, kun je binnendoor naar deze gang lopen, maar dankzij de kaartlezer bij de toegangsdeur vanaf het terras kun je het afhangbord (en de kleedruimtes, douches en toiletten) ook buiten de openingstijden van de kantine bereiken. Haal je KNLTB-ledenpas met de magneetstrip rechts en je foto linksboven in een snelle beweging van boven naar beneden door de kaartlezer, zodat de drie lampjes onderaan de kaartlezer gaan branden. Zo lang het onderste groene lampje op de kaartlezer knippert, kun je de deur openen (tenzij deze met een sleutel is afgesloten, bijvoorbeeld van 's avonds laat tot 's ochtends vroeg).

Brandt er maar één (rood) lampje op de kaartlezer, dan wordt je KNLTB-ledenpas niet herkend. Wellicht heb je dan je pasje verkeerd, te langzaam of niet volledig door de lezer gehaald of stond je nog niet op de ledenlijst toen de kaartlezersoftware voor het laatst werd bijgewerkt (neem in dat geval even contact op met de ledenadministratie om dit te checken; de laatste update van de kaartlezersoftware was op 26 september 2019).

Via het afhangbord kun je zowel een tennisbaan als een padelbaan reserveren. Dat kan ter plekke (in de kantine) en op afstand (via de KNLTB ClubApp of via het ledengedeelte op de website: ‘Mijn TPV De Dassenburcht’). Maar let op: als je op afstand een baan reserveert, moet je je reservering wel nog ter plekke bevestigen door je KNLTB-ledenpas door de kaartlezer aan de rechterkant van het scherm te halen voordat je gaat spelen. Bevestig je reservering vóór de gekozen starttijd, anders vervalt deze!

 

Instellingen voor het afhangbord:

  • Het minimale aantal spelers per reservering is 2.
  • 2 personen kunnen maximaal 45 minuten een baan reserveren.
  • 3 of 4 personen kunnen maximaal 60 minuten een baan reserveren.
  • Tussen 2 reserveringen moet minimaal 30 minuten zitten.
  • Het maximale aantal reserveringen per dag is 4 en per week is 28.
  • Je kunt maximaal 7 dagen vooruit reserveren.

 

Instructies

Lees de handleiding voor het KNLTB Afhangbord (deze hangt ook in de vitrine rechts naast het afhangbord) of bekijk dit filmpje om te zien hoe het werkt.

 

Let op:

  • Om gebruik te maken van het afhangbord heb je dus je KNLTB-ledenpas nodig. Heb je (nog) geen ledenpas ontvangen en ligt deze ook niet in de kantine achter de bar terwijl je wel je contributie hebt betaald, neem dan contact op met de ledenadministratie om na te vragen of je pas eventueel nog daar ligt of om een nieuwe KNLTB-ledenpas aan te vragen.
  • Wanneer je via de ClubApp met een of meerdere spelers een baan reserveert, zullen al deze spelers hiervan per e-mail een notificatie ontvangen. Het is dus belangrijk dat de vereniging over de juiste e-mailgegevens beschikt. Geef eventuele wijzigingen altijd door aan de ledenadministratie.
  • Introducé's dienen voordat ze gaan spelen het formulier in te vullen dat verkrijgbaar is in de kantine en het verschuldigde bedrag gelijk af te dragen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 405 1867

Tennis- en PadelVereniging (TPV) De Dassenburcht

BEZOEKADRES: SPORTPARKLAAN 2B, 6336 AB HULSBERG
POSTADRES: J.F. KENNEDYLAAN 147, 6419 XZ HEERLEN