Competitie

Toernooi.nl en mijnknltb.nl samengevoegd

Voorheen stonden beide websites los van elkaar en had je voor elke site een eigen inlogaccount nodig, maar nu zijn ze samengevoegd en te raadplegen via één account. Hoe je jouw beide accounts samenvoegt, lees je hier.

 

KNLTB ClubApp

Met ingang van 2019 zijn captains verplicht om de uitslagen van hun competitieteam in te voeren via de KNLTB ClubApp op hun smartphone (Android of iOS). Zie de pagina ClubApp voor meer informatie.

 

Voorjaarscompetitie 2020

De voorjaarscompetitie start begin april 2020. Teamcaptains worden verzocht om hun team uiterlijk 15 december 2019 op te geven met vermelding van alle spelers (plus bondsnummers) en de gewenste speeldag.

Hou er rekening mee dat we maximaal 12 teams kunnen inschrijven op de vrijdagavond (6 thuis en 6 uit). Op dit moment is het nog onduidelijk of we weer gebruik kunnen maken van de hal of dat er eventueel kan worden uitgeweken naar een ander tennispark. Als dit niet kan, zit er echt niets anders op en zijn we helaas genoodzaakt om te gaan loten. Vandaar het verzoek om een 2e optie aan te geven naast de vrijdagavond, zodat je wel kunt spelen als je eventueel uitgeloot zou worden.

Uitnodigingsbrief voorjaarscompetitie 2020

Competitieaanbod voorjaarscompetitie 2020 junioren

Competitieaanbod voorjaarscompetitie 2020 senioren

Speeldatums voorjaarscompetitie 2020 junioren

Speeldatums voorjaarscompetitie 2020 senioren

 

Aanmelden

Aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2020 kan tot en met 15 december 2019 via [email protected].

 

Competitie-indeling, programma, stand

De competitie-indeling van de teams zal te zijner tijd worden gepubliceerd op deze website. Programma, uitslagen en standen vind je tijdens de competitie terug op mijnKNLTB.toernooi.nl en in de ClubApp.

 

Geen team? Toch aanmelden!

Heb je geen team, maar wil je je toch competitie spelen? Of wil je je aanmelden als reserve? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Het komt namelijk regelmatig voor dat teams niet compleet zijn en een invaller zoeken. In dat geval kunnen we je benaderen om mee te doen.

 

Vragen over competitiezaken?

Stuur een mailtje naar [email protected] met een relevante onderwerpregel (bijv. ‘Voorjaarscompetitie 2020’).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 405 1867

Tennis- en PadelVereniging (TPV) De Dassenburcht

BEZOEKADRES: SPORTPARKLAAN 2B, 6336 AB HULSBERG
POSTADRES: J.F. KENNEDYLAAN 147, 6419 XZ HEERLEN